Velfac vinduesmester

VELFAC - Vinduer for livet

Kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Med mere end 50 års erfaring er VELFAC et godt og solidt valg, når du skal vælge vinduer til din bolig. Du får en skræddersyet løsning, som passer til dig og dine behov, og der er tænkt på både energibesparelser og sikkerhed i alle produkter. Du får vinduer og døre i et holdbart dansk design, og i en høj kvalitet, som er gennemtestet og med til at give dig og din familie tryghed.

Du får vinduer og døre i træ/alu, som kun kræver minimal vedligeholdelse, og som kan være med til at øge værdien af dit hus og sikre et bedre indeklima med mere lys og luft der, hvor livet leves. Ønsker du i stedet trævinduer, som skal passe til resten af huset, er der også masser af muligheder.

Nydan-Huse A/S vælger at samarbejde med VELFAC, fordi vi kan sparre om alle typer af opgaver, og fordi vi oplever en bred vifte af vinduestyper og døre, så der er noget, der passer til alle.

Som VELFAC VinduesMester hjælper vi dig sikkert i mål

Nye vinduer kan være en stor beslutning, og du skal føle dig tryg, når du tager beslutningen om, hvad der skal passe til dit hus. Vi er med dig fra start til slut og ved, hvad vi taler om. Ved at vælge en certificeret VELFAC VinduesMester får du sikkerheden for, at vi er klædt bedst muligt på til at rådgive dig om, hvad der er bedst for dig og din bolig.

Vi gennemgår løbende træning og uddannelse sammen med VELFAC, som vi har et tæt samarbejde med. Det gør vi for at holde os helt skarpe på alt det seneste nye inden for vinduer. Det er din garanti for, at du får den kvalitet i arbejdet, som du forventer.

Som professionelt tømrerfirma er vi medlem af Dansk Håndværk med garantiordning og står altid klar med rådgivning og en snak om dit projekt. Vi følger dig sikkert i mål og sørger for, at du får lige præcis det, du har brug for:

Velfac 200 energy

VELFAC 200 ENERGY vinduet er kendetegnet ved sit helt unikke, elegante og tidløse design med meget enkle og stramme linjer. På grund af vinduernes smalle rammer øges andelen af glas og dermed også lysindfaldet. Vinduerne passer godt til nybyggeri og renovering, hvor facaden skal have et enkelt udtryk. Den unikke konstruktion gør, at der ikke er nogen synlig forskel på vinduer og terrassedøre uanset åbnefunktioner. Det er med til at understrege de rene linjer i facaden og giver et spændende og moderne udtryk. Med frit farvevalg både udvendigt og indvendigt og et stort udvalg af tilbehør imødekommer VELFAC 200 ENERGY kravene til vinduer i den moderne bolig.

Holdbart design møder fremtidens energikrav

Med VELFAC 200 ENERGY får du mulighed for at energioptimere og samtidig få det stilrene og originale VELFAC 200 design. De smalle rammer og den tilbagetrukne fuge giver et svævende udtryk i facaden.

Mere dagslys i hverdagen øger livskvaliteten.

Det handler derfor om at udnytte dagslyset optimalt. Det originale VELFAC 200 design giver mulighed for at lukke væsentligt mere dagslys ind i boligen på grund af vinduets konstruktion med de smalle rammer. Vælger du hvide eller lyse vindueskarme, reflekteres det naturlige lys, der kommer ind gennem vinduerne. Dette bidrager til, at rummet opleves lysere, mere indbydende og giver dermed større velvære.

Velfac ribo - traditionelt & funktionelt

Enkelt og traditionelt vindue med fokus på sikkerhed

VELFAC Ribo er et tidløst og traditionelt karm/ramme vindue, der egner sig godt til det traditionelle parcelhus. Vinduet har en smuk finish, en god isoleringsevne og et væld af muligheder inden for åbnefunktioner, farver og glas. Når du vælger VELFAC Ribo vinduer og døre er du med til at skabe et flot udtryk på huset, præcis som du vil have det. VELFAC Ribo alu er konstrueret med træ indvendigt og aluminium udvendigt. Serien fås med en 3-lagskonstruktion med energimærke A eller en 2-lags konstruktion med energimærke B.

Spar tid og energi

Mulighederne er mange med VELFAC Ribo, og der er masser af fordele. Du får en energioptimeret løsning der passer til dit hus og dine behov. Det betyder, at du kan holde varmeforbruget på et lavt niveau og udnytte solens gode egenskaber samtidig med, at du ikke behøver bekymre dig om at bruge en masse tid på vedligeholdelse. Med en løsning i træ/alu skal du nemlig ikke bruge tid og kræfter på at male vinduerne.

Få en sikkerhedspakke med i købet

VELFAC Ribo indeholder som standard en sikkerhedspakke, hvor alle elementer blandt andet er udstyret med et paskvilsystem med tre lukkepunkter, sikkerhedsslutblik, forstærkede hængsler, skråtstillede skruer og sikkerhedslimet rude. Disse elementer er med til at højne sikkerheden og holde ubudne gæster ude.

Velfac Classic - Klassisk og Autentisk

Vinduer og døre udviklet specielt til klassiske huse som bondehuse, patricier- og murermestervillaer

Med VELFAC Classic får du vinduer, der forener moderne krav til isoleringsevne med det oprindelige udtryk på vinduerne, som de så ud for 200 år siden. 

Serien består af vinduer og døre i en alu/træ konstruktion, der kræver minimalt vedligehold, eller i en ren trækonstruktion. Du kan vælge en 3-lags rude med energimærke A eller en 2-lags rude med energimærke B.

Designet i samarbejde med stadsarkitekter

Grundige studier af stilperioder og forskellige bygningstyper samt vedvarende sparring med bl.a. stadsarkitekter har resulteret i det smukke, danske VELFAC Classic design, der understreges af forskellige former for profilering, tilbehør og sprosser.

Vinduernes gennemførte udtryk understreges af en buet “kitfals”, der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

Få en skræddersyet løsning

Detaljerne gør en stor forskel, når det skal passe til et hus i klassisk byggestil. Du får med VELFAC Classic frihed til at skabe dannebrogsvinduer, bondehusvinduer, palævinduer eller frederiksbergvinduer, alt efter hvad der passer til dit behov og husets udtryk. Det betyder, at du kan bibeholde bygningens klassiske udtryk, selvom vinduerne er helt nye og lever op til moderne energimærkning.

Velfac Edge - et vindue med kant

Det optimale vindue til byggeri fra 1960-90erne

Slank og robust. Det er VELFAC Edge. Opnå enkelhed og designfrihed med de slanke rammer med kant, der bidrager til et større dagslysindfald og åbner boligen ud mod omgivelserne. 

VELFAC Edge er velegnet til at give bygninger fra 1960-90erne et moderne og opdateret udtryk, hvor du stadig får oplevelsen af et vindue med glasliste – men uden en karm, der fylder og stjæler dagslyset. Serien giver også mulighed for at få et spændende udseende på nye byggerier.

VELFAC Edge leveres med 2-lags rude og er B-mærket. Med aluminium på ydersiden, som blot kræver minimal vedligeholdelse – og malet træ på indersiden får du et vindue, der holder i både form, funktion og udtryk.

Nyt produkt med 30 års erfaring

Renovering af byggeri fra denne periode stiller krav til både udtryk og performance. Den robuste konstruktion er siden 1985 løbende blevet udviklet og forbedret på VELFAC Innovation Center, så du får en gennemtestet og holdbar løsning med 10 års garanti.

Indbygget sikkerhed

I VELFAC Edge vinduerne er glaslisten, i modsætning til mange andre vinduer, placeret indvendigt. Det betyder, at glasset ikke kan fjernes udefra. Tyvens eneste mulighed er derfor at knuse ruden, og så vælger han normalt et andet hus.

Selve rammen er desuden forsynes med indbrudsforebyggende beslag. Hos VELFAC anvender vi ikke standardbeslag, men fremstiller selv alle vores beslag – og de er udviklede til de enkelte vinduesserier.