Dit projekt

Nydan model eller individuelt design?

Hos Nydan-Huse finder I en bred palette af fritidshuse i forskellige størrelser, planløsninger og arkitektoniske udtryk. Hvis I mod forventning ikke finder lige nøjagtig det fritidshus, som I drømmer om, er det naturligvis også muligt at skræddersy det, ligesom I vil have det. For hvis jeres fritidshus bare ikke skal ligne naboens, men have sit eget udtryk, er det et individuelt fritidshus, som I naturligvis vil blive gladest for i det lange løb.   

Uanset hvad I er på udkig efter, kan det første skridt f.eks. være at finde et af vores mange standardmodeller, hvorefter I så kan begynde at ‘føje til eller trække fra’, så fritidshuset lever op til jeres personlige behov.  Skal der være mulighed for at lukke en afdeling af, når der er gæster? Eller skal man kunne have adgang til terrassen fra alle værelser?

Hos Nydan-Huse begynder rejsen mod et nyt fritidshus altid hos jer som kunder, for kun I ved, hvad det helt rigtige fritidshus skal kunne for at indfri jeres drømme. Skriv eller ring til os, og lad os hjælpe jer med at føre planerne ud i livet. 

Kontakt os i dag

- og lad os gøre din drøm til virkelighed...