Sådan bygger vi dit nye fritidshus

Lokale fagfolk til lokale opgaver

Vi er din lokale løsning til kvalitetsfritidshuse. Vi er med dig hele vejen fra idé til virkelighed. Vores mission er at bygge i en høj kvalitet. At vi arbejder med faste lokale underentreprenører, som er de samme fra gang til gang, er din sikkerhed for, at de kender vores kvalitetskrav, og vi ved, at de kan levere den kvalitet, vi ønsker at give vores kunder.

At vi er lokale, er din sikkerhed for, at vi også er ”lige ved siden af”, når huset er afleveret.

Standardelementer

Byggegrunden forudsættes at være plan og bæredygtig. Der regnes med afrømning af max. 20 cm muld, der lægges i depot for senere at blive grovplaneret rundt om huset, maks. 10 meter fra husets ydre rammer.

Kloakarbejdet udføres i separat system i PVC-materialer i henhold til afløbsregulativet, og der etableres udluftning over taget.

Randfundamenter udføres af armeret beton til frostfri dybde (90 cm) og afsluttes øverst med Leca-blokke samt 50 mm polystyren kantisolering. Der udlægges 300 mm kapillarbrydende polystyren terrænisolering, udføres radonsikring og udlægges rionet til armering af betongulv samt evt. fastbinding af gulvvarmeslanger. Der afsluttes med 10 cm afrettet og glittet betondæk – klar til gulvbelægning.

265 mm konstruktion. Udvendige beklædning Kl2 med bagvedliggende ventileret hulrum og vindpap, 45 x 145 mm stolpekonstruktion med 145 mm isolering, dampspærre, 45 x 45 mm reglar med 45 mm isolering. Indvendig beklædning efter kundes ønske. Kan være profilbrædder eller fibergips. ​

Bærende skillevægge udføres som standard i 45 x 95 mm kraftig stolpekonstruktion med 95 mm lydisolering. Ikke bærende skillevægge udføres i 45 x 70 mm stolpekonstruktion med 70 mm lydisolering. Skillevægge beklædes med profilbrædder eller fibergips efter aftale.

Gulve er som standard flydende clickgulve på underlag af beton, i entre og badeværelse lægges klinkegulve. Der er også mulighed for gulve på strøer.

Ludbehandlede profilbrædder eller gipslofter efter aftale. Loftsisolering udføres med 265 mm isolering i 2 lag med dampspærre imellem.

2-lags taptag med eller uden listedækning eller tagsten på lægter efter eget valg. Kraftig dimensionerede bjælkespær efter hustype og opgave. Sternbrædder og vindskeder opsættes og behandles efter ønske og tagvalg. Tagrender og nedløbsrør er blikkenslagerens i zinkudførsel.

Færdigmalede træ/alu-elementer fra Velfac. Alle vinduer er som standard 3-lags-lavenergiglas. Udseende og farve efter arkitektur og opgave.

I de enkelte projekter afsættes et aftalt beløb til inventar og hvidevarer afhængig af husstørrelse og opgave.

Glatte hvide celledøre med ståldørgreb. Andre dørtyper og farver kan vælges efter ønske.

Der leveres hvidt Ifö-toilet med med soft-close toiletsæde og hvid Ifö-håndvask. Der monteres Grohe 1-grebs blandingsbatterier i køkken, bryggers og badeværelse. I bruseniche Grohe termostatbatteri med bruser. Udendørs frostfri vandhane, som placeres efter aftale.

Udføres i henhold til stærkstrømsregulativ og gældende lovgivning. Udvendige lamper; 2 styk i galvaniseret halvmånedesign placeres efter aftale. 1 styk tv-stik i stue. Udvendig stikkontakt ved terrasse.

Der udføres udsugning i badeværelse og køkken (emhætte).

Alt udvendigt træværk er som standard behandlet fra fabrik i sort farve og færdigmales af bygherre, efter opsætning. Alt indvendigt ubehandlet træværk hvidpigmenteres eller malerbehandlet i hvid farve efter aftale og opgave. Plade/fibergips vægge og lofter malerbehandles i farve efter aftale og opgave.

På gulv i badeværelse, bryggers og entré lægges klinker. I vådzoner i bad opsættes fliser fra gulv til loft.

Alle bygningsdele er isoleret i henhold til BR 2015/2018 bygningsreglementet med A- kvalitet isolering. Terrændæk: 300 mm, ydervægge: 200 mm, skillevægge: 95/70 mm, lofter: 265 mm. Yderligere isolering kan tilkøbes efter ønske.