Tømrerafdelingen

Din lokale tømrermester - altid i nærheden...

Til- og ombygning af dit sommerhus

Hos Nydan-Huse er vi altid klar med hjælp, når huset er blevet for trangt eller bare trænger til en kærlig hånd. Vi er med dig fra idé til færdigt projekt.

I samarbejde med vores arkitekt og tømrermester finder du den løsning, der passer lige til dig og dit hus. Vi hjælper dig med at holde sammen på projektet, således at om- eller tilbygningen tilpasses med respekt for dine idéer, det eksisterende hus og det udtryk, du ønsker der skal komme frem.

 Vi hjælper med at tilpasse huset, så du får det optimale ud af placering i forhold til lysindfald, lækroge osv. Vi er lokale og kender både lyset, vejret og vindretninger i vores baghave – Odsherred.

Reparation & vedligehold

Vi er altid klar til at hjælpe – om det er en knirkende dør, et løst sternbræt eller en rude der skal skiftes, så er vi sjældent mere end et kvarter væk. 

Nye vinduer

Trænger vinduerne til en udskiftning, så er vi altid klar med et godt tilbud på nye vinduer. Nydan-Huse A/S er ”VELFAC Vinduesmester”

Nyt tag eller reparation

Er taget utæt, så kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud på reparation eller et helt nyt tag.

Træterrasse

Trænger huset til en ny terrasse, hvor du kan nyde solen eller de stille aftener omkring grillen – vi udfører alle typer træterrasser.

Carporte, garager & udhuse

Skal bilen holde i læ, mangler du plads til havetraktor eller redskaber – vi udfører alle type carporte, garager og udhuse. 

Kontakt os i dag

- og lad os gøre din drøm til virkelighed...